501 retete din bucataria romaneasca Ed.2019
De (autor): Mihai Basoiu
Veti gasi aici 501 retete de mancaruri clasice (chiar traditionale), selectate riguros, care indeplinesc cateva conditii esentiale pentru bucatarii amatori, incepatori, grabiti, dar si pentru initiatii (chiar maestii) artei culinare:
• sunt preparate traditionale romanesti sau preluate si adaptate de foarte mult timp in bucataria romaneasca;
• sunt realizate din produse uzuale, de preferat naturale (cat mai putin prelucrate industrial), curente pe piata noastra (si la preturi modice);
• durata pregatirii lor este redusa, iar modul de preparare este relativ simplu.
In aceasta lucrare veti afla despre modul si conditiile actuale de preparare a mancarii, despre condimente si aromate folosite in bucataria moderna, cateva dintre "secrete" si recomandarile bucatariei clasice, termeni tehnici folositi de profesionistii artei culinare.
25.00Lei
25.00Lei
Primesti 25 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Veti gasi aici 501 retete de mancaruri clasice (chiar traditionale), selectate riguros, care indeplinesc cateva conditii esentiale pentru bucatarii amatori, incepatori, grabiti, dar si pentru initiatii (chiar maestii) artei culinare:
• sunt preparate traditionale romanesti sau preluate si adaptate de foarte mult timp in bucataria romaneasca;
• sunt realizate din produse uzuale, de preferat naturale (cat mai putin prelucrate industrial), curente pe piata noastra (si la preturi modice);
• durata pregatirii lor este redusa, iar modul de preparare este relativ simplu.
In aceasta lucrare veti afla despre modul si conditiile actuale de preparare a mancarii, despre condimente si aromate folosite in bucataria moderna, cateva dintre "secrete" si recomandarile bucatariei clasice, termeni tehnici folositi de profesionistii artei culinare.
Detaliile produsului
- Categoria: Bucatarie
- Autor: Mihai Basoiu
- Editura: METEOR PRESS
- An aparitie: 2019
- Editie: Necartonata
- Format: 240 x 170 mm
- Nr. pagini: 256
- Colectie: Gastronomie
- Cod: MET978-606-901-179-9
De pe acelasi raft
De acelasi autor
Rating general al produsului
5 stele
6
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!
Review-uri
Burchiu Stefan
12/11/2020 20:45
Pentru iubitorii bucatariei romanesti, cartea de bucate " 501 retete din bucataria romaneasca Editia 2019 " scrisa de Mihai Basoiu este una de exceptie si eu zic , dupa parerea mea, ca merita
Arata mai mult
MarianaLupan2008
02/11/2020 12:43
O multitudine de retete pentru toate gusturile si toate nivelurile de pricepere in bucatarie. Cand am deschis cartea si am inceput sa o frunzaresc, nu am mai stiut la care reteta sa ma opresc.
Arata mai mult
Nistor Cătălina2
21/10/2020 19:49
Achizitie verificata
Toate gospodinele ar trebui sa o aibă, sigur din atâtea rețete găsești una pt fiecare zi a anului
Arata mai mult
Biro Attila
10/06/2020 20:45
Achizitie verificata
Îi cartea de bucate la care mă așteptam. Rețete tradiționale foarte gustoase. Îi de mare ajutor atât pentru începători cât și pentru cei avansați, conținând o diversitate mare de rețete.
Arata mai mult
Ramona Urban
19/05/2020 12:26
Foarte buna, multe retete din bucătăria romanesca de aladata!
Arata mai mult
6 din 6 de rezultate