Audiobook CD
Audiobook CD
Putini stiu ca talentata actrita are ca pasiune arta culinara, si mai putini au avut marele noroc sa guste din minunatiile gatite de Draga Olteanu Matei. Multe dintre retetele sale sunt culese in timpul turneelor de prin Europa sau de pe la noi si experimentate in bucataria proprie.
Audiobook-ul cuprinde 22 de retete, unele in versuri, altele in proza, scrise si povestite de doamna Draga Olteanu Matei. Micul tratat pentru parjoala ne invata care este diferenta intre chiftea si parjoala, Uha, celebra ciorba de peste ruseasca, ne este servita impreuna cu reportajul in versuri al unei calatorii cu peripetii, prilejuita de o prezentare de filme in Uniunea Sovietica, Placinta de pipote ne starneste pofta si curiozitate, iar la final, o surpriza: trei retete trimise intr-o scrisoare de catre Aglae Drogli, sora cea mare a lui Mihai Eminescu, Harietei, sora cea mica.
1. Mic tratat despre parjoala
2.Cum se fac mititeii
3. Sarmalute de primavara
4.Sarmale frantuzesti
5. Bouillabaisse
6. Ciorba pescareasca
7. Peste pe loznita
8. Balada crapului la cuptor
9. Uha. Ciorba de peste ruseasca
10. Oua a la Moscova
11. Spaghete Calabrese
12. Parfait de sezon
13. Placinta de pipote
14. Kobete
15. Saramura de pui
16. Coltunasi moldovenesti
17. Kundurma sau coltunasi turcesti
18. Tocanita Kievskaia
19. Purcelul roman
Retetele Aglaiei Eminovici
20. Bors lesesc
21.Pepeni murati in apa
22.Ciuperci cu smantana
PRP: 25.00 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
23.75Lei
23.75Lei
25.00 LeiIndisponibil
Descrierea produsului
Putini stiu ca talentata actrita are ca pasiune arta culinara, si mai putini au avut marele noroc sa guste din minunatiile gatite de Draga Olteanu Matei. Multe dintre retetele sale sunt culese in timpul turneelor de prin Europa sau de pe la noi si experimentate in bucataria proprie.
Audiobook-ul cuprinde 22 de retete, unele in versuri, altele in proza, scrise si povestite de doamna Draga Olteanu Matei. Micul tratat pentru parjoala ne invata care este diferenta intre chiftea si parjoala, Uha, celebra ciorba de peste ruseasca, ne este servita impreuna cu reportajul in versuri al unei calatorii cu peripetii, prilejuita de o prezentare de filme in Uniunea Sovietica, Placinta de pipote ne starneste pofta si curiozitate, iar la final, o surpriza: trei retete trimise intr-o scrisoare de catre Aglae Drogli, sora cea mare a lui Mihai Eminescu, Harietei, sora cea mica.
1. Mic tratat despre parjoala
2.Cum se fac mititeii
3. Sarmalute de primavara
4.Sarmale frantuzesti
5. Bouillabaisse
6. Ciorba pescareasca
7. Peste pe loznita
8. Balada crapului la cuptor
9. Uha. Ciorba de peste ruseasca
10. Oua a la Moscova
11. Spaghete Calabrese
12. Parfait de sezon
13. Placinta de pipote
14. Kobete
15. Saramura de pui
16. Coltunasi moldovenesti
17. Kundurma sau coltunasi turcesti
18. Tocanita Kievskaia
19. Purcelul roman
Retetele Aglaiei Eminovici
20. Bors lesesc
21.Pepeni murati in apa
22.Ciuperci cu smantana
Detaliile produsului