Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Cu un pas prea departe

Cu un pas prea departe - Tina Seskis
Rasfoieste

Recenzie blog.libris.ro

Thrillerul pshihologic al Tinei Seskins se axeaza pe povestea Catherinei Brown, un suflet de mama zdrobit care pentru a merge mai departe are nevoie sa se izoleze, sa o ia de la capat intr-o societate straina, rupand orice legatura cu oamenii care pana atunci ii fusesera totul. Vechiul ei nume, Emily Coleman, reprezenta tot ceea ce ea voia sa uite, un fiu perfect, un sot iubitor si devotat, o cariera stralucita si un camin primitor. Ce eveniment duce la colapsul sau psihic si emotional?

Mutarea la Londra ii ofera sansa de a lua totul de la zero sub un alt nume, o alta cariera, o alta relatie, altii prieteni. Fantomele trecutului nu-i vor permite insa sa se ascunda pentru prea mult timp iar dorul de cei dragi si dorinta de a merge mai departe cu decizia ei vor duce la degradarea treptata a comportamentului ei. Cleptomania si depedenta de droguri nu vor grabi vindecarea sufletului ei, in consecinta, fosta Emily Coleman se va afla in curand pe marginea prapastiei. Noul sau sef, care aparent se va indragosti de ea, va fi cel care ii va purta de grija si care va facilita ascensiunea ei profesionala si implicit, financiara. Refuza sa inceapa o relatie cu el, Emily considerandu-se nevindecata si inapta pentru a raspunde sentimentelor lui.

Departe de tot ceea ce o definea, Emily intelege faptul ca sora ei geamana Caroline traia intr-o competitie perpetua cu ea, luptand amandoua pentru atentia unei mame care nu si-a dorit niciun copil. Cu un tata absent si adulter, cele doua surori s-au dezvoltat in directii diametral opuse, intre ele instalandu-se o instrainare dureroasa. Viata lui Emily pare, totusi, sa se lumineze in momentul in care isi intalneste sotul, un barbat care ii va intelege toate angoasele si va lupta pentru linistea ei pana cand Caroline va interveni din nou in viata lor idilica de familie. Caroline, o sora razbunatoare, lipsita de scrupule si invidioasa pe capacitatea lui Emily de a iubi si dea fi iubita, reuseste sa distruga tot ceea ce a cladit sora ei impreun cu Ben.

Printr-un eveniment tragic, Emily ajunge in atentia presei si a politiei astfel ca o intalnire cu sotul pe care-l parasise cu un an in urma este inevitabila. Vor reusi cei doi sa gaseasca o alta cale spre fericirea lor sau isi vor incheia socotelile o data pentu totdeauna?

Rus Daiana-Adriana, pentru Libris.ro
Citeste mai mult

Cu un pas prea departe

O casnicie fericita. Un fiu superb. Un camin perfect. Atunci ce anume o face pe Emily Coleman sa se trezeasca intr-o dimineata si sa-si schimbe radical destinul, plecand de acasa si lasand in urma tot ce a construit? Intr-o Londra mai mult ostila decat prietenoasa, cu un nume nou, cu o profesie noua, dar cu aceleasi vinovatii si cosmaruri, Emily incearca sa se reinventeze si s-o ia de la capat. Insa nu poate scapa de fantomele trecutului, care continua sa o bantuie.  Si curand, va trebui sa se confrunte cu urmarile faptelor sale - o descoperire socanta care s-ar putea sa o impinga cu un pas prea departe...

O carte care te bantuie. - The Sun
Thrillerul psihologic al Tinei Seskis tine cititorul in suspans pana in ultima clipa. - US Weekly
Un roman zguduitor despre ce pret trebuie sa platim cand evadam din propria viata. - Kirkus Reviews

Fragment:

" Ma trezesc plangand, se pare ca n-am scapat de visele clin viata mea anterioara. Raman intinsa in pat, e prea devreme sa ma scol. Gasesc sub pat ziarul vechi cumparat din Crewe si ma cufund in Sudoku, atacand de data asta careul mai dificil, reusesc sa-l rezolv si ma simt oarecum multumita de mine, de parca ar fi cine stie ce realizare. Ma silesc sa merg la bucatarie sa mananc, dupa care fac lln dus si ma imbrac in vestimentatia reaccesorizata, sim-tindu-ma tot complexata. Nu arata tocmai cum trebuie, poate nu-i inca in stilul lui Cat, oricare ar fi el. Am o senzatie apasatoare cand ies din casa, insa, ca intotdeauna, ma simt ceva mai bine dupa ce parasesc locul ala. E asa o usurare ca nu ma stie nimeni aici, ca nu trebuie sa-mi fac griji ca ma arata cineva cu degetul si ma barfeste. Angel ml-a zis sa iau metroul pana la Covent Garden si de acolo w ijunge repede pe jos pana la Shaftesbury Avenue si nu mai trebuie sa schimb. Mi-a imprumutat un ghid de bu-hmar al orasului, asa ca azi ma simt mai sigura pe mine, stiu pe unde s-o iau. Metroul e de-a dreptul scarbos. in vagon miroase a ranspiratie — transpiratie proaspata de la baietii care se duc la birou, transpiratie veche de la oamenii care probabil ca au de-a face cu bai ca a mea, asa ca nu s-au mai spalat de mult, si transpiratie permanenta, patrunsa adanc in scaune de-a lungul zilelor, lunilor si anilor sl care se evapora acum prin actiunea valului de arsita ne-obisnuit din ultima vreme. Genul asta de transpiratie imi face cel mai mult greata, asa ca raman in picioare cu toate ca sunt scaune libere si ma tin de bara galbena, un pic deasupra unei maini bine ingrijite, de culoare inchisa, cu fluturasi in varful degetelor. Posesoarea mainii pare agitata — poate intarzie la serviciu asa ca isi bataie si vantura fluturasii, se tot uita la ceasul de la mana cealalta si bate incet din piciorul drept, incaltat in niste pantofl tare frumosi, parca pentru a comanda trenului sa go-neasca si mai tare prin tunelul negru.
Caut un internet cafe ca sa-mi completez CV-ul. Trebuie sa-mi trec noua adresa, noul numar de telefon si noul nume mai scurt. Ma frustreaza ca n-am acces la internet si regret ca la magazinul de telefoane am insistat sa cumpar cel mai ieftin model, mai bine il ascultam pe vanzatorul ala de treaba in loc sa ma port ca o clienta nesuferita. Resimt imposibilitatea de a intra pe Google ca pe o noua pierdere, o noua absenta, asa ca ma decid pe loc ca, daca o sa-mi gasesc repede o slujba, n-am incotro, va trebui sa sparg niste bani ca sa-mi iau laptop sau un telefon din ala scump, conectat la internet. Pacat ca nu pot sa-l intreb pe Ben, el ar sti sigur ce-mi trebuie. imi iau gandul. Nu am cum sa-l intreb.
Nu dau peste niciun internet caf, credeam ca o sa fie usor, asa ca opresc niste trecatori ca sa-i intreb, insa nimeni nu stie, cei mai multi n-au nevoie de-asa ceva, doar au internet la ei acasa si la serviciu, sunt conectati la restul lumii. O las balta si incep sa bat strazile la plare, cautand aiurea, fara directie, cu plansul iar in gat, pana cand vad niste fete cu parul nepieptanat, murdar, si cu piercing in nas, purtand fuste scurte, ca de majorete, cu colanti si tenisi in picioare. Cu toate ca nu ma simt in stare, le intreb pe ele, si desi ele vorbesc engleza foarte prost, stiu unde e un internet cafe si ma trimit inapoi spre Leicester Square. "
Citeste mai mult

-73%

PRP: 39.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

10.50Lei

10.50Lei

39.00 Lei

Primesti 10 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

O casnicie fericita. Un fiu superb. Un camin perfect. Atunci ce anume o face pe Emily Coleman sa se trezeasca intr-o dimineata si sa-si schimbe radical destinul, plecand de acasa si lasand in urma tot ce a construit? Intr-o Londra mai mult ostila decat prietenoasa, cu un nume nou, cu o profesie noua, dar cu aceleasi vinovatii si cosmaruri, Emily incearca sa se reinventeze si s-o ia de la capat. Insa nu poate scapa de fantomele trecutului, care continua sa o bantuie.  Si curand, va trebui sa se confrunte cu urmarile faptelor sale - o descoperire socanta care s-ar putea sa o impinga cu un pas prea departe...

O carte care te bantuie. - The Sun
Thrillerul psihologic al Tinei Seskis tine cititorul in suspans pana in ultima clipa. - US Weekly
Un roman zguduitor despre ce pret trebuie sa platim cand evadam din propria viata. - Kirkus Reviews

Fragment:

" Ma trezesc plangand, se pare ca n-am scapat de visele clin viata mea anterioara. Raman intinsa in pat, e prea devreme sa ma scol. Gasesc sub pat ziarul vechi cumparat din Crewe si ma cufund in Sudoku, atacand de data asta careul mai dificil, reusesc sa-l rezolv si ma simt oarecum multumita de mine, de parca ar fi cine stie ce realizare. Ma silesc sa merg la bucatarie sa mananc, dupa care fac lln dus si ma imbrac in vestimentatia reaccesorizata, sim-tindu-ma tot complexata. Nu arata tocmai cum trebuie, poate nu-i inca in stilul lui Cat, oricare ar fi el. Am o senzatie apasatoare cand ies din casa, insa, ca intotdeauna, ma simt ceva mai bine dupa ce parasesc locul ala. E asa o usurare ca nu ma stie nimeni aici, ca nu trebuie sa-mi fac griji ca ma arata cineva cu degetul si ma barfeste. Angel ml-a zis sa iau metroul pana la Covent Garden si de acolo w ijunge repede pe jos pana la Shaftesbury Avenue si nu mai trebuie sa schimb. Mi-a imprumutat un ghid de bu-hmar al orasului, asa ca azi ma simt mai sigura pe mine, stiu pe unde s-o iau. Metroul e de-a dreptul scarbos. in vagon miroase a ranspiratie — transpiratie proaspata de la baietii care se duc la birou, transpiratie veche de la oamenii care probabil ca au de-a face cu bai ca a mea, asa ca nu s-au mai spalat de mult, si transpiratie permanenta, patrunsa adanc in scaune de-a lungul zilelor, lunilor si anilor sl care se evapora acum prin actiunea valului de arsita ne-obisnuit din ultima vreme. Genul asta de transpiratie imi face cel mai mult greata, asa ca raman in picioare cu toate ca sunt scaune libere si ma tin de bara galbena, un pic deasupra unei maini bine ingrijite, de culoare inchisa, cu fluturasi in varful degetelor. Posesoarea mainii pare agitata — poate intarzie la serviciu asa ca isi bataie si vantura fluturasii, se tot uita la ceasul de la mana cealalta si bate incet din piciorul drept, incaltat in niste pantofl tare frumosi, parca pentru a comanda trenului sa go-neasca si mai tare prin tunelul negru.
Caut un internet cafe ca sa-mi completez CV-ul. Trebuie sa-mi trec noua adresa, noul numar de telefon si noul nume mai scurt. Ma frustreaza ca n-am acces la internet si regret ca la magazinul de telefoane am insistat sa cumpar cel mai ieftin model, mai bine il ascultam pe vanzatorul ala de treaba in loc sa ma port ca o clienta nesuferita. Resimt imposibilitatea de a intra pe Google ca pe o noua pierdere, o noua absenta, asa ca ma decid pe loc ca, daca o sa-mi gasesc repede o slujba, n-am incotro, va trebui sa sparg niste bani ca sa-mi iau laptop sau un telefon din ala scump, conectat la internet. Pacat ca nu pot sa-l intreb pe Ben, el ar sti sigur ce-mi trebuie. imi iau gandul. Nu am cum sa-l intreb.
Nu dau peste niciun internet caf, credeam ca o sa fie usor, asa ca opresc niste trecatori ca sa-i intreb, insa nimeni nu stie, cei mai multi n-au nevoie de-asa ceva, doar au internet la ei acasa si la serviciu, sunt conectati la restul lumii. O las balta si incep sa bat strazile la plare, cautand aiurea, fara directie, cu plansul iar in gat, pana cand vad niste fete cu parul nepieptanat, murdar, si cu piercing in nas, purtand fuste scurte, ca de majorete, cu colanti si tenisi in picioare. Cu toate ca nu ma simt in stare, le intreb pe ele, si desi ele vorbesc engleza foarte prost, stiu unde e un internet cafe si ma trimit inapoi spre Leicester Square. "
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
2
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Larisa1911 17/07/2021 01:00
green icon awesome check Achizitie verificata
Cu un pas prea departe-este o carte interesantă care te face sa vrei sa citesti cartea doar ca sa aflii de ce Emily a plecat acasă. Mi-a plăcut foarte mult cartea si cand am inceput sa o citesc nu ma asteptam să-mi placă asa de mult.Întamplarile din viața lui Emily si toata durerea prin care a trecut mi-au dat de inteles ca oamenii încearcă să uite si sa îndepărteze de problemele lor dar apoi își dau seama ca nu poti scapa de trecut oricât de mult ai incerca.Cu cat încerci mai mult sa uiti de trecut el îți va reveni în minte întotdeauna.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Mihaela Cirlugea 17/06/2020 17:47
green icon awesome check Achizitie verificata
Mi-a placut mult, sunt incantata cand ma tin cartile in tensiune.
Nu am putut sa o las din mana, pana ce nu am terminat-o!
Mi-a placut si finalul si povestea in sine, desi, ..puteau foarte bine lipsi cele cateva injuraturi... Cred ca ar fi fost mai bun textul fara ele
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
doarEU 03/03/2020 11:51
green icon awesome check Achizitie verificata
O carte cu o poveste interesanta, destul de palpitanta. Mi-a placut. merge pentru o dupa=amiaza linistita!
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

3 din 3 de rezultate

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one