Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Efectul compus: Impulsioneaza-ti venitul, viata si succesul

Efectul compus: Impulsioneaza-ti venitul, viata si succesul - Darren Hardy
Rasfoieste

Efectul compus: Impulsioneaza-ti venitul, viata si succesul

Efectul compus: Impulsioneaza-ti venitul, viata si succesul / The Compound Effect: Jumpstart Your Income, Your Life, Your Success de Darren Hardy este ca o calatorie cu destinatia SUCCES. Iti urez bun venit asadar la bordul unei lecturi pline de informatii utile despre succes, despre cum se obtine el, dar si cu ce pret. Si pentru ca sunt sigura ca nu esti la prima lectura pe aceasta tema, iti voi dezvalui deocamdata doar atat: Secretul este EFECTUL COMPUS, definit de Darren Hardy drept: ,,principiul prin care poti obtine rezultate uriase printr-o serie de alegeri mici si inteligente".
 
Tony Robbins cel care se autointituleaza ,,antrenorul succesului" a rezumat pe intelesul tuturor esenta acestei carti, dar si ce inseamna ,,efectul compus":
 
Efectul compus se bazeaza pe un principiu pe care l-am folosit si eu in viata si in cursurile mele; si anume, ca deciziile tale iti modeleaza destinul. Viitorul este asa cum ti-l faci. Deciziile marunte, de zi cu zi, te vor conduce, in mod implicit, fie spre viata pe care ti-o doresti, fie spre dezastru. De fapt, tocmai deciziile cele mai marunte sunt cele care iti modeleaza viata. Daca te abati de la traseu fie si numai doi milimetri, traiectoria ti se va schimba; o decizie din trecut aparent marunta, insignifianta, poate capata in prezent proportii monstruoase. Hrana pe care o mananci, slujba pe care o ai, oamenii cu care te insotesti, modul in care iti petreci dupa-amiaza etc., toate aceste decizii iti modeleaza viata pe care o duci in prezent si, mai presus de toate, felul in care iti vei petrece restul existentei. Insa vestea buna este ca schimbarea sta in puterea ta.
 
Asadar, citeste doar cate trei pagini dintr-o carte inainte de culcare, si tot vei fi mai castigat decat daca nu ai citi deloc, economiseste fie si numai 5 lei in fiecare saptamana si in 10 ani aceasta suma de nimic se va transforma intr-o mica avere, renunta la rontait, si silueta ta iti va multumi in scurt timp, devenind mult mai zvelta, coboara din autobuz macar cu doua statii inainte de a ajunge la destinatie si mergi pe jos, si forma ta fizica va fi din ce in ce mai buna.
 
Principala sursa de inspiratie pentru scrierea acestei carti a fost propria experienta a autorului. El insusi marturiseste ca, timp de 20 de ani, a studiat intens succesul, cheltuind sute de mii de dolari pentru a experimenta diferite moduri in care poate fi obtinut. Concluzia sa a fost ca Efectul compus este metoda cu care vei merge intotdeauna la sigur. A doua sursa de inspiratie pentru aceasta carte au fost povestile liderilor de opinie, speakerilor, autorilor influenti, antreprenorilor si oamenilor de afaceri de succes cu care a colaborat in calitate de speaker si consultant. A treia sursa de inspiratie pentru aceasta carte a fost ,,oceanul de informatii despre realizari personale" pe care l-a studiat in calitate de editor al revistei Success.
 
Darren Hardy (n. 1971) este fostul editor al revistei SUCCESS, autor de bestselleruri New York Times, orator distins de Asociatia Americana a Oratorilor cu premiul ,,Master of Influence" pentru profesionalismul de care da dovada in arta vorbitului in public si consilier pentru unii dintre cei mai de succes oameni ai planetei. Pe langa ,,Efectul compus",  Darren Hardy este autorul altor cateva titluri de succes printre care: The Entrepreneur Roller Coaster, Design Your Best Year Ever: A Proven Formula for Achieving BIG GOALS (Proiecteaza-ti cel mai bun an pe care l-ai avut vreodata: o formula dovedita pentru atingerea OBIECTIVELOR MAJORE) si Living Your Best Year Ever: A Proven System for Achieving BIG GOALS (Cum sa ai parte de cel mai bun an din viata: un sistem dovedit pentru realizarea OBIECTIVELOR IMPORTANTE).
 
Cartea iti furnizeaza o ,,harta" a succesului alcatuita din principiile de baza care alcatuiesc sistemul de operare numit Efectul compus, fiind structurata in 6 capitole dupa cum urmeaza:
 
Capitolul 1. Efectul compus in actiune
 
Din acest prim capitol aflam povestea de viata a autorului, o poveste fascinanta si totodata educativa despre puterea disciplinei, datorita careia, povesteste Darren Hardy:
La optsprezece ani, aveam un venit rezultat din afacerea proprie de peste o suta de mii de dolari. La douazeci de ani, aveam propria casa intr-un cartier de lux. La douazeci si patru de ani, venitul meu depasea 1 milion de dolari pe an, iar la douazeci si sapte de ani, eram oficial milionar prin mijloace proprii, cu o afacere care inregistra venituri de peste 50 de milioane de dolari.
 
Tot aici vei descoperi povestea a trei barbati diferiti si modul in care s-a schimbat viata fiecaruia dintre ei pe masura ce au aplicat Efectul compus, perpetuand mici schimbari zi de zi cu consecinte fie pozitive, fie distructive asupra existentei lor.
 
Capitolul 2. - Alegeri
 
In acest capitol vei fi indrumat sa faci alegeri care te ajuta sa te dezvolti. Vei vedea cum Efectul compus poate actiona si in sens invers, adica, cum micile tale alegeri pot ajunge sa iti influenteze viata negativ, dar si cum un lucru extrem de banal te poate ajuta sa iti revigorezi casnicia sau chiar sa ti-o salvezi.
 
Tot aici vei descoperi si o formula a... norocului, dar si cum eliminarea din meniul zilnic a unui numar foarte mic de calorii te va ajuta sa ajungi in scurt timp la silueta mult visata sau cum economisirea sumei mici pe care o cheltuiesti zilnic pe cafea, in cativa ani ti-ar aduce niste economii deloc de neglijat. Puterea lucrurilor marunte cumulate este cu adevarat uimitoare. Descopera mai multe exemple in acest capitol interesant!
 
Capitolul 3. - Obiceiuri
 
Obiceiurile bune atrag dupa sine un trai mai bun, in timp ce proastele obiceiuri isi vor face simtite efectele negresit asupra modului in care te vei simti din punct de vedere fizic, asupra bunastarii tale materiale, asupra felului cum vor creste copiii tai, etc. Acest capitol te va convinge ca bunele obiceiuri te pot ajuta sa compensezi lipsurile naturale, dar si ca cele mai bune performante nu le apartin intotdeauna celor mai inzestrati, pentru ca, este de parere autorul:
Persoana care are o motivatie clara, convingatoare si adanc inradacinata in minte ii va invinge intotdeauna pe cei care exceleaza la capitolul cum se face.
Tot aici vei descoperi cinci strategii pentru eliminarea obiceiurilor proaste, dar si cateva strategii foarte usor de pus in practica pentru a-ti insusi in scurt timp bune obiceiuri. 
 
Capitolul 4. - Dinamica
 
In acest capitol autorul v-o prezinta pe Mareata Di. Este vorba mai exact despre dinamica care iti poate schimba viata fie in sens pozitiv, fie in sens negativ. Vei afla asadar ca, pana si succesul are o dinamica. Odata ce ai inceput sa ai succes, iti va fi mai usor sa continui sa il obtii, in timp ce odata ce ai inceput sa aluneci pe panta insuccesului, riscul de a aluneca tot mai repede in aceasta directie este foarte mare. ,,Legea inertiei spune ca obiectele in repaus tind sa ramana in repaus: acesta este efectul compus care actioneaza impotriva ta."
 
Te-ai intrebat vreodata de ce oamenii de succes tind sa aiba si mai mult succes, de ce bogatii se imbogatesc si mai tare, de ce oamenii fericiti devin si mai fericiti, de ce tot pe cei norocosi ii gaseste norocul? Fiindca au Mareata Di.
 
Cum poti face ca dinamica sa actioneze in favoarea ta? Ce este Registrul de ritm si cum il poti folosi pentru a impune un ritm comportamentelor pe care doresti sa le transformi intr-o rutina in viata ta? Cum iti poti forma niste rutine care sa te ajute in timp sa fii mai suplu, sa faci economii, sau sa ai o relatie mai fericita de cuplu, afla din acest capitol, descoperind deopotriva cateva exemple de oameni exceptionali care au facut  dinamica sa actioneze in folosul lor. 
 
Capitolul 5: Influente
 
Viata fiecaruia dintre noi este influentata mai subtil sau mai puternic de anumite forte externe, de care, de multe ori, nici macar nu suntem constienti. Aceste forte ajung uneori sa ne abata de pe traiectoria noastra catre succes. Consumul, relatiile si mediul inconjurator sunt doar trei dintre ele. Afla cum sa folosesti fiecare dintre acesti trei factori in favoarea ta din acest capitol extrem de interesant, si mai ales retine faptul ca:
Visul tau poate transcende mediul in care traiesti. Uneori, trebuie sa iesi din mediul respectiv pentru a-ti implini visul. Este ca si cum ai planta un stejar intr-un ghiveci. Prinde radacini, dar nu se mai poate dezvolta. Are nevoie de mai mult spatiu ca sa creasca si sa devina un stejar falnic. La fel si tu.
 
Capitolul 6. Accelerare
 
Ultimul capitol al cartii este despre momentul adevarului pe care il traieste oricine la un moment dat, mai precis despre acel moment in care definesti in cel mai sincer mod cine esti si cine vei deveni si despre cum poti trece la un nou nivel de succes, mai repede decat ti-ai fi imaginat. Tot aici vei afla cum poti ajunge sa dai in mod constant mai mult decat se asteapta oamenii de la tine, facand sa-ti surada sansa si mai mult. Descopera povestile de succes ale lui Lance Armstrong si Muhammad Ali si retine ca:
atingandu-ti limitele in disciplina, rutina, ritmul si coerenta ta, te desparti de vechiul tau sine, iti depasesti barierele si iti descoperi o personalitate noua, triumfatoare si victorioasa.
 
Dar tine cont si de urmatorul aspect:
In orice aspect al vietii tale, identifica  oportunitatile de multiplicare prin care poti ajunge cu un pas mai departe, te poti stradui putin mai mult, poti rezista in plus, te poti pregati putin mai bine si poti oferi ceva mai mult. Care sunt aspectele pe care le poti imbunatati peste asteptarile celorlalti? Cand poti face ceva cu totul neasteptat? Gaseste cat mai multe oportunitati surprinzatoare cu putinta, iar nivelul si viteza realizarilor te vor uimi si pe tine si pe cei din jur.
 
La finalul cartii autorul te indeamna sa nu te rezumi doar lectura acestei carti, care negresit iti va fi utila, ci sa treci la actiune, aplicand in viata ta lectiile predate de ea. Sau altfel spus:
Efectul compus este un instrument care, atunci cand este combinat cu o actiune consecventa, pozitiva, produce o schimbare reala si de durata in viata ta. Permite-i acestei carti si filosofiei ei sa devina ghidul tau. Lasa-te sedus de ideile si strategiile de succes, pentru a obtine rezultate autentice, tangibile si masurabile. Ori de cate ori iti vei da seama ca niste obiceiuri nocive, aparent inofensive, si-au facut loc in viata ta, pune mana pe aceasta carte. Ori de cate ori vei dori sa-ti regasesti spiritul si sa-ti cresti motivatia, pune mana pe aceasta carte. Ori de cate ori o vei citi, o vei determina pe Mareata Di sa te viziteze.
Citeste mai mult

-20%

PRP: 39.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

31.20Lei

31.20Lei

39.00 Lei

Primesti 31 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Efectul compus: Impulsioneaza-ti venitul, viata si succesul / The Compound Effect: Jumpstart Your Income, Your Life, Your Success de Darren Hardy este ca o calatorie cu destinatia SUCCES. Iti urez bun venit asadar la bordul unei lecturi pline de informatii utile despre succes, despre cum se obtine el, dar si cu ce pret. Si pentru ca sunt sigura ca nu esti la prima lectura pe aceasta tema, iti voi dezvalui deocamdata doar atat: Secretul este EFECTUL COMPUS, definit de Darren Hardy drept: ,,principiul prin care poti obtine rezultate uriase printr-o serie de alegeri mici si inteligente".
 
Tony Robbins cel care se autointituleaza ,,antrenorul succesului" a rezumat pe intelesul tuturor esenta acestei carti, dar si ce inseamna ,,efectul compus":
 
Efectul compus se bazeaza pe un principiu pe care l-am folosit si eu in viata si in cursurile mele; si anume, ca deciziile tale iti modeleaza destinul. Viitorul este asa cum ti-l faci. Deciziile marunte, de zi cu zi, te vor conduce, in mod implicit, fie spre viata pe care ti-o doresti, fie spre dezastru. De fapt, tocmai deciziile cele mai marunte sunt cele care iti modeleaza viata. Daca te abati de la traseu fie si numai doi milimetri, traiectoria ti se va schimba; o decizie din trecut aparent marunta, insignifianta, poate capata in prezent proportii monstruoase. Hrana pe care o mananci, slujba pe care o ai, oamenii cu care te insotesti, modul in care iti petreci dupa-amiaza etc., toate aceste decizii iti modeleaza viata pe care o duci in prezent si, mai presus de toate, felul in care iti vei petrece restul existentei. Insa vestea buna este ca schimbarea sta in puterea ta.
 
Asadar, citeste doar cate trei pagini dintr-o carte inainte de culcare, si tot vei fi mai castigat decat daca nu ai citi deloc, economiseste fie si numai 5 lei in fiecare saptamana si in 10 ani aceasta suma de nimic se va transforma intr-o mica avere, renunta la rontait, si silueta ta iti va multumi in scurt timp, devenind mult mai zvelta, coboara din autobuz macar cu doua statii inainte de a ajunge la destinatie si mergi pe jos, si forma ta fizica va fi din ce in ce mai buna.
 
Principala sursa de inspiratie pentru scrierea acestei carti a fost propria experienta a autorului. El insusi marturiseste ca, timp de 20 de ani, a studiat intens succesul, cheltuind sute de mii de dolari pentru a experimenta diferite moduri in care poate fi obtinut. Concluzia sa a fost ca Efectul compus este metoda cu care vei merge intotdeauna la sigur. A doua sursa de inspiratie pentru aceasta carte au fost povestile liderilor de opinie, speakerilor, autorilor influenti, antreprenorilor si oamenilor de afaceri de succes cu care a colaborat in calitate de speaker si consultant. A treia sursa de inspiratie pentru aceasta carte a fost ,,oceanul de informatii despre realizari personale" pe care l-a studiat in calitate de editor al revistei Success.
 
Darren Hardy (n. 1971) este fostul editor al revistei SUCCESS, autor de bestselleruri New York Times, orator distins de Asociatia Americana a Oratorilor cu premiul ,,Master of Influence" pentru profesionalismul de care da dovada in arta vorbitului in public si consilier pentru unii dintre cei mai de succes oameni ai planetei. Pe langa ,,Efectul compus",  Darren Hardy este autorul altor cateva titluri de succes printre care: The Entrepreneur Roller Coaster, Design Your Best Year Ever: A Proven Formula for Achieving BIG GOALS (Proiecteaza-ti cel mai bun an pe care l-ai avut vreodata: o formula dovedita pentru atingerea OBIECTIVELOR MAJORE) si Living Your Best Year Ever: A Proven System for Achieving BIG GOALS (Cum sa ai parte de cel mai bun an din viata: un sistem dovedit pentru realizarea OBIECTIVELOR IMPORTANTE).
 
Cartea iti furnizeaza o ,,harta" a succesului alcatuita din principiile de baza care alcatuiesc sistemul de operare numit Efectul compus, fiind structurata in 6 capitole dupa cum urmeaza:
 
Capitolul 1. Efectul compus in actiune
 
Din acest prim capitol aflam povestea de viata a autorului, o poveste fascinanta si totodata educativa despre puterea disciplinei, datorita careia, povesteste Darren Hardy:
La optsprezece ani, aveam un venit rezultat din afacerea proprie de peste o suta de mii de dolari. La douazeci de ani, aveam propria casa intr-un cartier de lux. La douazeci si patru de ani, venitul meu depasea 1 milion de dolari pe an, iar la douazeci si sapte de ani, eram oficial milionar prin mijloace proprii, cu o afacere care inregistra venituri de peste 50 de milioane de dolari.
 
Tot aici vei descoperi povestea a trei barbati diferiti si modul in care s-a schimbat viata fiecaruia dintre ei pe masura ce au aplicat Efectul compus, perpetuand mici schimbari zi de zi cu consecinte fie pozitive, fie distructive asupra existentei lor.
 
Capitolul 2. - Alegeri
 
In acest capitol vei fi indrumat sa faci alegeri care te ajuta sa te dezvolti. Vei vedea cum Efectul compus poate actiona si in sens invers, adica, cum micile tale alegeri pot ajunge sa iti influenteze viata negativ, dar si cum un lucru extrem de banal te poate ajuta sa iti revigorezi casnicia sau chiar sa ti-o salvezi.
 
Tot aici vei descoperi si o formula a... norocului, dar si cum eliminarea din meniul zilnic a unui numar foarte mic de calorii te va ajuta sa ajungi in scurt timp la silueta mult visata sau cum economisirea sumei mici pe care o cheltuiesti zilnic pe cafea, in cativa ani ti-ar aduce niste economii deloc de neglijat. Puterea lucrurilor marunte cumulate este cu adevarat uimitoare. Descopera mai multe exemple in acest capitol interesant!
 
Capitolul 3. - Obiceiuri
 
Obiceiurile bune atrag dupa sine un trai mai bun, in timp ce proastele obiceiuri isi vor face simtite efectele negresit asupra modului in care te vei simti din punct de vedere fizic, asupra bunastarii tale materiale, asupra felului cum vor creste copiii tai, etc. Acest capitol te va convinge ca bunele obiceiuri te pot ajuta sa compensezi lipsurile naturale, dar si ca cele mai bune performante nu le apartin intotdeauna celor mai inzestrati, pentru ca, este de parere autorul:
Persoana care are o motivatie clara, convingatoare si adanc inradacinata in minte ii va invinge intotdeauna pe cei care exceleaza la capitolul cum se face.
Tot aici vei descoperi cinci strategii pentru eliminarea obiceiurilor proaste, dar si cateva strategii foarte usor de pus in practica pentru a-ti insusi in scurt timp bune obiceiuri. 
 
Capitolul 4. - Dinamica
 
In acest capitol autorul v-o prezinta pe Mareata Di. Este vorba mai exact despre dinamica care iti poate schimba viata fie in sens pozitiv, fie in sens negativ. Vei afla asadar ca, pana si succesul are o dinamica. Odata ce ai inceput sa ai succes, iti va fi mai usor sa continui sa il obtii, in timp ce odata ce ai inceput sa aluneci pe panta insuccesului, riscul de a aluneca tot mai repede in aceasta directie este foarte mare. ,,Legea inertiei spune ca obiectele in repaus tind sa ramana in repaus: acesta este efectul compus care actioneaza impotriva ta."
 
Te-ai intrebat vreodata de ce oamenii de succes tind sa aiba si mai mult succes, de ce bogatii se imbogatesc si mai tare, de ce oamenii fericiti devin si mai fericiti, de ce tot pe cei norocosi ii gaseste norocul? Fiindca au Mareata Di.
 
Cum poti face ca dinamica sa actioneze in favoarea ta? Ce este Registrul de ritm si cum il poti folosi pentru a impune un ritm comportamentelor pe care doresti sa le transformi intr-o rutina in viata ta? Cum iti poti forma niste rutine care sa te ajute in timp sa fii mai suplu, sa faci economii, sau sa ai o relatie mai fericita de cuplu, afla din acest capitol, descoperind deopotriva cateva exemple de oameni exceptionali care au facut  dinamica sa actioneze in folosul lor. 
 
Capitolul 5: Influente
 
Viata fiecaruia dintre noi este influentata mai subtil sau mai puternic de anumite forte externe, de care, de multe ori, nici macar nu suntem constienti. Aceste forte ajung uneori sa ne abata de pe traiectoria noastra catre succes. Consumul, relatiile si mediul inconjurator sunt doar trei dintre ele. Afla cum sa folosesti fiecare dintre acesti trei factori in favoarea ta din acest capitol extrem de interesant, si mai ales retine faptul ca:
Visul tau poate transcende mediul in care traiesti. Uneori, trebuie sa iesi din mediul respectiv pentru a-ti implini visul. Este ca si cum ai planta un stejar intr-un ghiveci. Prinde radacini, dar nu se mai poate dezvolta. Are nevoie de mai mult spatiu ca sa creasca si sa devina un stejar falnic. La fel si tu.
 
Capitolul 6. Accelerare
 
Ultimul capitol al cartii este despre momentul adevarului pe care il traieste oricine la un moment dat, mai precis despre acel moment in care definesti in cel mai sincer mod cine esti si cine vei deveni si despre cum poti trece la un nou nivel de succes, mai repede decat ti-ai fi imaginat. Tot aici vei afla cum poti ajunge sa dai in mod constant mai mult decat se asteapta oamenii de la tine, facand sa-ti surada sansa si mai mult. Descopera povestile de succes ale lui Lance Armstrong si Muhammad Ali si retine ca:
atingandu-ti limitele in disciplina, rutina, ritmul si coerenta ta, te desparti de vechiul tau sine, iti depasesti barierele si iti descoperi o personalitate noua, triumfatoare si victorioasa.
 
Dar tine cont si de urmatorul aspect:
In orice aspect al vietii tale, identifica  oportunitatile de multiplicare prin care poti ajunge cu un pas mai departe, te poti stradui putin mai mult, poti rezista in plus, te poti pregati putin mai bine si poti oferi ceva mai mult. Care sunt aspectele pe care le poti imbunatati peste asteptarile celorlalti? Cand poti face ceva cu totul neasteptat? Gaseste cat mai multe oportunitati surprinzatoare cu putinta, iar nivelul si viteza realizarilor te vor uimi si pe tine si pe cei din jur.
 
La finalul cartii autorul te indeamna sa nu te rezumi doar lectura acestei carti, care negresit iti va fi utila, ci sa treci la actiune, aplicand in viata ta lectiile predate de ea. Sau altfel spus:
Efectul compus este un instrument care, atunci cand este combinat cu o actiune consecventa, pozitiva, produce o schimbare reala si de durata in viata ta. Permite-i acestei carti si filosofiei ei sa devina ghidul tau. Lasa-te sedus de ideile si strategiile de succes, pentru a obtine rezultate autentice, tangibile si masurabile. Ori de cate ori iti vei da seama ca niste obiceiuri nocive, aparent inofensive, si-au facut loc in viata ta, pune mana pe aceasta carte. Ori de cate ori vei dori sa-ti regasesti spiritul si sa-ti cresti motivatia, pune mana pe aceasta carte. Ori de cate ori o vei citi, o vei determina pe Mareata Di sa te viziteze.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
1
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Bivolaru Ovidiu 25/04/2023 11:45
green icon awesome check Achizitie verificata
O carte extraordinara. Este recomandata pentru oricine este interesat de dezvoltare personala si autoperfectionare.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Dan Ginsca 05/01/2022 15:00
green icon awesome check Achizitie verificata
O carte usoara de weekend, cu un subiect ok care ar putea fi sintetizat in maxim 10-15 pagini dar care este rasfirat si umflat in 250 pagini.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

2 din 2 de rezultate

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one