Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

-50% la 1000 de titluri

siii TRANSPORT GRATUIT

la orice comanda peste 50 lei

Ne vedem printre rafturi!

Femeia de succes. Esenta feminina

De (autor): Theona Balan

0
(0 review-uri)
Femeia de succes. Esenta feminina - Theona Balan

Femeia de succes. Esenta feminina

De (autor): Theona Balan

0
(0 review-uri)
Esenta feminina. Cum sa ai succes ca femeie intr-o lume a barbatilor

Din cauza tuturor problemelor de zi cu zi de la serviciu si de acasa nu mai am energie sa fiu femeie. Prea multa responsabilitate doar pe umerii mei. Iar asta se simte in viata de cuplu. Sotul meu nu ma mai doreste iar eu ma simt neinsemnata si fara un rost in viata. - Elena, 45 ani
  
Am 30 de ani, sunt sigura de 3 ani si nu reusesc sa fac nici un barbat sa stea langa mine mai mult de cateva saptamani, desi eu zic ca sunt foarte deschisa si draguta. Sufar de singuratate si imi doresc mult o familie. - Ramona, 30 ani
 
Nu inteleg ce anume este in neregula cu mine, aproape nimic din ceea ce imi propun nu imi iese in afaceri, desi am studiat mult, am angajat experti, care sa ma ajute etc. Nu reusesc sa ma impun pe piata si, desi, stiu ca serviciile noastre sunt de calitate nu reusesc sa transmit asta si clientilor nostri. Incep sa cred ca noi, femeile chiar nu suntem facute pentru afaceri! - Simona, 39 ani
 
Primesc des astfel de mesaje de la femei care nu evolueaza in ritmul in care si-ar dori, dar mai ales de la femei care nu isi traiesc viata cu bucurie. Femei a caror gol interior nu le permite sa vada oportunitatile si frumusetea vietii! Si nu doar in mesaje am simtit suferinta femeilor provocata de pierderea principalei surse de energie ci si la cursurile si taberele pe care le-am organizat. Pana sa isi redescopere adevaratul potential si sa se reconecteze cu esenta feminina femeile au impresia ca sunt prinse intr-o lupta nedreapta cu viata. In tabara de transformare am  vazut cu ochii mei, schimbarea aproape instantanee a femeilor care se reconecteaza cu esenta feminina. Este incredibil cum iti pot schimba intreaga aura niste simple exercitii sau un nou stil vestimentar, stil vestimentar creat special pentru tine si pentru inima ta.

Femeia care isi ia puterea din esenta sa feminina, nu doar ca se simte bine in propria piele, ci iubeste sentimentul de a fi in propriul corp, percepe asta ca o binecuvantare si acest lucru o face sa radieze. Are o prezenta puternica, magnetica, pe care cei din jur o respecta, dar nu ii intimideaza pe altii si nu ii face sa se simta inferiori. Are o inima buna si se ingrijeste de legatura dintre ea si forta aceea superioara, ascultandu-si intuitia. Este vie din punct de vedere al simturilor, al sexualitatii, al intelectului; stie ca poate crea orice isi propune. Femeia care isi ia puterea din esenta sa feminina nu se teme sa preia conducerea, caci vrea sa daruiasca si altora din preaplinul inimii sale si stie cata valoare poate aduce celor din jur. Nu credeti ca avem nevoie de cat mai multe femei care sa dea acest exemplu? Fie ca te simti pregatita sau nu, e timpul pentru o schimbare! Dar este nevoie de multa munca cu propria persoana pentru a atinge acest nivel al puterii feminitatii. Uneori, sunt aceasta femeie puternica, iar alteori nu sunt, dar, din fericire, prin aceste exercitii pe care acum le arat si altor femei, reusesc sa ating starea aceasta in majoritatea timpului. [...]
   
In cartea Esenta feminina - Cum sa ai succes ca femeie intr-o lume a barbatilor  am atins 3 domenii esentiale din viata unei femei: 

• Esenta Feminina in relatia cu tine 
Femeile s-au deconectat de la sensibilitatea si senzualitatea lor nativa, de la esenta feminina, care nu doar ca le face viata mai placuta, mai fericita, dar este chiar ingredientul care le confera puterea aceea radianta pe care si-o doresc. Este de asemenea si aspectul cel mai dorit si cautat de catre barbati. Multe femei care imi scriu sunt independente, au succes in afaceri, poate chiar sunt invidiate din exterior insa, in interior se simt nefericite si epuziate. Isi doresc iubire si isi doresc sa-si recapete puterea si linistea interioara insa nu stiu ca aceasta puterea consta in esenta feminina. In prima parte a acestei carti vei afla, de ce s-au departat femeile de esenta feminina, despre cele mai rapide metode de a te conecta cu esenta feminina si avantajele ei.   
 
• Esenta feminina in relatia de cuplu 
Ce dezechilibre provoaca in cuplu deconectarea de la propria esenta feminina si ce greseli la care nici nu te-ai gandit fac femeile puternice si independente in relatiile cu barbatii. Vei invata cum sa nu mai suferi, sa nu te mai critici, sa inveti sa te cunosti mai bine si sa iti decoperi si sa iti pui in valoare calitatale de femeie. O sa vezi, ca femeie ca propria ta feminitate o sa fie multumita de ea insasi. Daca esti deja in cuplu vei invata cum sa il faci sa te doreasca ca la inceput, sa se implice mai mult in relatie si sa nu mai stai cu teama ca oricand te poate lasa. Vei afla care sunt cele trei etape pentru a atrage si a trai iubirea adevarata si vei vedea cat ii este de simplu si natural unei femei conectate la esenta feminina sa traiasca o relatie armonioasa si plina de iubire. 
 
• Esenta feminina in cariera
Este important sa iti stabilesti foarte clar ceea ce vrei si la ce credinte limitative trebuie sa renunti ca sa ajunga acolo unde isi doresti. Vei invata cum sa iti asculti intuitia si sa distingi intre ceea ce vrei tu cu adevarat si ceea ce vor ceilalti pentru tine. Si eu ma mai surprindeam uneori incercand sa ma conving ca vreau sau nu ceva, cand de fapt era doar un vechi obicei pe are il practicam ca sa ma simt in siguranta, dar care imi limita adevaratul potential. 
  
Prin aceasta carte datoria este sa te ajut pe tine sa asculti ceea ce spui, dincolo de cuvinte, sa realizezi daca exista ceva care te opreste de la a te conecta cu ceea ce iti doresti; pentru ca daca nu simti cu adevarat, nu vei putea sa creezi acel lucru. Oamenii vor intra in relatii personale sau de afaceri cu tine, in functie de prezenta si prestanta ta. Ne formam o parere despre oamenii din jur foarte repede, de obicei chiar inainte sa spuna vreun cuvant. Vocea si corpul tau, daca sunt folosite in modul potrivit, poate avea o influenta pozitiva asupra celor din jur, ii poate inspira. Multe femei inca nici nu si-au dat seama de acest potential urias, dar tu esti foarte aproape sa descoperi ingredientele secrete pentru succesul feminin. 

Cui i se adreseaza aceasta carte?
• Aceasta carte este minunata pentru femei care vor sa se remarce la locul de munca, pentru femei care vor sa-si extinda afacerea si sa de dezvolte personal si spiritual. 
• Pentru femei care chiar au o idee despre cum sa schimbe lumea in bine, pentru femei care vor sa-i inspire si sa fie modele demne de urmat pentru cei din jur. 
• Pentru femei care cauta o noua cale de a fi puternice si care sunt pregatite sa renunte la toate scuzele care acum le impiedica sa faca tot ce isi doresc. 
• Femeilor singure care vor sa isi gaseasca un partener, sa nu se mai simta singure si sa traiasca o relatie fericita. Pentru asta e nevoie sa intelegi exact modul de functionare al tau ca femeie, sa iti scoti la suprafata tot arsenalul de arme, sa intelegi cum gandeste si functioneaza sexul opus.
• Femeilor care sunt deja intr-o relatie, dar care doresc sa retrezeasca pasiunea si sa descopere noi dimensiuni ale propriei senzualitati.
• Si, bineinteles, este pentru femeile care vor sa isi scoata la suprafata aceasta putere interioara de care vorbeam, sa se bucure de frumusetea esentei lor feminine. 
 
O carte despre echilibru si putere feminina, cu sfaturi practice pentru a atinge succesul in toate aspectele vietilor noastre, Esenta Feminina m-a ajutat sa ma regasesc in toate rolurile mele si sa inteleg unde excelez si unde mai am de lucrat. Theona nu numai ca identifica problemele cu care toate ne confruntam la un moment dat, dar ne ofera solutii practice si usor de pus in practica pentru a deveni adevarate femei de succes! A fost o incantare sa-i citesc noua carte, pe care am asteptat-o cu sufletul la gura! - Antonia Nita, speaker 
 
M-am lasat purtata de emotii, m-am lasat prinsa de sentimente, m-am alinat pe valurile legaturilor si a relatiilor, asa cum, cu sufletul deschis, Theona Balan ne invita sa experimentam, in cartea sa, Esenta feminina. Recunosc, ca am avut momente in care m-am gandit la standardele sociale si mi-am ocultat anumite aspecte ale mele. Am trait acele tensiuni ale ezitarii. Ce am invatat din asta? Ca avem nevoie si de contraste, caci altfel, nu am sti ceea ce ne place, ceea ce ne implineste, ceea ce ne defineste. Astfel, luam fiecare experienta, ca pe un lucru necesar evolutiei, asa cum este subliniat si in cartea Esenta Feminina. Cartea Esenta feminina, m-a facut sa ma decid definitiv sa ma manifest liber si te ivit si pe tine sa savurezi aceasta carte pe care Theona a scris-o cu atata iubire, sa ai curajul sa asimilezi informatiile cuprinse in ea si sa te manifesti in toata stralucirea ta! - Beatrice Balteanu, expert fengshui  si yoga
Citeste mai mult

40.00Lei

40.00Lei

Primesti 40 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Esenta feminina. Cum sa ai succes ca femeie intr-o lume a barbatilor

Din cauza tuturor problemelor de zi cu zi de la serviciu si de acasa nu mai am energie sa fiu femeie. Prea multa responsabilitate doar pe umerii mei. Iar asta se simte in viata de cuplu. Sotul meu nu ma mai doreste iar eu ma simt neinsemnata si fara un rost in viata. - Elena, 45 ani
  
Am 30 de ani, sunt sigura de 3 ani si nu reusesc sa fac nici un barbat sa stea langa mine mai mult de cateva saptamani, desi eu zic ca sunt foarte deschisa si draguta. Sufar de singuratate si imi doresc mult o familie. - Ramona, 30 ani
 
Nu inteleg ce anume este in neregula cu mine, aproape nimic din ceea ce imi propun nu imi iese in afaceri, desi am studiat mult, am angajat experti, care sa ma ajute etc. Nu reusesc sa ma impun pe piata si, desi, stiu ca serviciile noastre sunt de calitate nu reusesc sa transmit asta si clientilor nostri. Incep sa cred ca noi, femeile chiar nu suntem facute pentru afaceri! - Simona, 39 ani
 
Primesc des astfel de mesaje de la femei care nu evolueaza in ritmul in care si-ar dori, dar mai ales de la femei care nu isi traiesc viata cu bucurie. Femei a caror gol interior nu le permite sa vada oportunitatile si frumusetea vietii! Si nu doar in mesaje am simtit suferinta femeilor provocata de pierderea principalei surse de energie ci si la cursurile si taberele pe care le-am organizat. Pana sa isi redescopere adevaratul potential si sa se reconecteze cu esenta feminina femeile au impresia ca sunt prinse intr-o lupta nedreapta cu viata. In tabara de transformare am  vazut cu ochii mei, schimbarea aproape instantanee a femeilor care se reconecteaza cu esenta feminina. Este incredibil cum iti pot schimba intreaga aura niste simple exercitii sau un nou stil vestimentar, stil vestimentar creat special pentru tine si pentru inima ta.

Femeia care isi ia puterea din esenta sa feminina, nu doar ca se simte bine in propria piele, ci iubeste sentimentul de a fi in propriul corp, percepe asta ca o binecuvantare si acest lucru o face sa radieze. Are o prezenta puternica, magnetica, pe care cei din jur o respecta, dar nu ii intimideaza pe altii si nu ii face sa se simta inferiori. Are o inima buna si se ingrijeste de legatura dintre ea si forta aceea superioara, ascultandu-si intuitia. Este vie din punct de vedere al simturilor, al sexualitatii, al intelectului; stie ca poate crea orice isi propune. Femeia care isi ia puterea din esenta sa feminina nu se teme sa preia conducerea, caci vrea sa daruiasca si altora din preaplinul inimii sale si stie cata valoare poate aduce celor din jur. Nu credeti ca avem nevoie de cat mai multe femei care sa dea acest exemplu? Fie ca te simti pregatita sau nu, e timpul pentru o schimbare! Dar este nevoie de multa munca cu propria persoana pentru a atinge acest nivel al puterii feminitatii. Uneori, sunt aceasta femeie puternica, iar alteori nu sunt, dar, din fericire, prin aceste exercitii pe care acum le arat si altor femei, reusesc sa ating starea aceasta in majoritatea timpului. [...]
   
In cartea Esenta feminina - Cum sa ai succes ca femeie intr-o lume a barbatilor  am atins 3 domenii esentiale din viata unei femei: 

• Esenta Feminina in relatia cu tine 
Femeile s-au deconectat de la sensibilitatea si senzualitatea lor nativa, de la esenta feminina, care nu doar ca le face viata mai placuta, mai fericita, dar este chiar ingredientul care le confera puterea aceea radianta pe care si-o doresc. Este de asemenea si aspectul cel mai dorit si cautat de catre barbati. Multe femei care imi scriu sunt independente, au succes in afaceri, poate chiar sunt invidiate din exterior insa, in interior se simt nefericite si epuziate. Isi doresc iubire si isi doresc sa-si recapete puterea si linistea interioara insa nu stiu ca aceasta puterea consta in esenta feminina. In prima parte a acestei carti vei afla, de ce s-au departat femeile de esenta feminina, despre cele mai rapide metode de a te conecta cu esenta feminina si avantajele ei.   
 
• Esenta feminina in relatia de cuplu 
Ce dezechilibre provoaca in cuplu deconectarea de la propria esenta feminina si ce greseli la care nici nu te-ai gandit fac femeile puternice si independente in relatiile cu barbatii. Vei invata cum sa nu mai suferi, sa nu te mai critici, sa inveti sa te cunosti mai bine si sa iti decoperi si sa iti pui in valoare calitatale de femeie. O sa vezi, ca femeie ca propria ta feminitate o sa fie multumita de ea insasi. Daca esti deja in cuplu vei invata cum sa il faci sa te doreasca ca la inceput, sa se implice mai mult in relatie si sa nu mai stai cu teama ca oricand te poate lasa. Vei afla care sunt cele trei etape pentru a atrage si a trai iubirea adevarata si vei vedea cat ii este de simplu si natural unei femei conectate la esenta feminina sa traiasca o relatie armonioasa si plina de iubire. 
 
• Esenta feminina in cariera
Este important sa iti stabilesti foarte clar ceea ce vrei si la ce credinte limitative trebuie sa renunti ca sa ajunga acolo unde isi doresti. Vei invata cum sa iti asculti intuitia si sa distingi intre ceea ce vrei tu cu adevarat si ceea ce vor ceilalti pentru tine. Si eu ma mai surprindeam uneori incercand sa ma conving ca vreau sau nu ceva, cand de fapt era doar un vechi obicei pe are il practicam ca sa ma simt in siguranta, dar care imi limita adevaratul potential. 
  
Prin aceasta carte datoria este sa te ajut pe tine sa asculti ceea ce spui, dincolo de cuvinte, sa realizezi daca exista ceva care te opreste de la a te conecta cu ceea ce iti doresti; pentru ca daca nu simti cu adevarat, nu vei putea sa creezi acel lucru. Oamenii vor intra in relatii personale sau de afaceri cu tine, in functie de prezenta si prestanta ta. Ne formam o parere despre oamenii din jur foarte repede, de obicei chiar inainte sa spuna vreun cuvant. Vocea si corpul tau, daca sunt folosite in modul potrivit, poate avea o influenta pozitiva asupra celor din jur, ii poate inspira. Multe femei inca nici nu si-au dat seama de acest potential urias, dar tu esti foarte aproape sa descoperi ingredientele secrete pentru succesul feminin. 

Cui i se adreseaza aceasta carte?
• Aceasta carte este minunata pentru femei care vor sa se remarce la locul de munca, pentru femei care vor sa-si extinda afacerea si sa de dezvolte personal si spiritual. 
• Pentru femei care chiar au o idee despre cum sa schimbe lumea in bine, pentru femei care vor sa-i inspire si sa fie modele demne de urmat pentru cei din jur. 
• Pentru femei care cauta o noua cale de a fi puternice si care sunt pregatite sa renunte la toate scuzele care acum le impiedica sa faca tot ce isi doresc. 
• Femeilor singure care vor sa isi gaseasca un partener, sa nu se mai simta singure si sa traiasca o relatie fericita. Pentru asta e nevoie sa intelegi exact modul de functionare al tau ca femeie, sa iti scoti la suprafata tot arsenalul de arme, sa intelegi cum gandeste si functioneaza sexul opus.
• Femeilor care sunt deja intr-o relatie, dar care doresc sa retrezeasca pasiunea si sa descopere noi dimensiuni ale propriei senzualitati.
• Si, bineinteles, este pentru femeile care vor sa isi scoata la suprafata aceasta putere interioara de care vorbeam, sa se bucure de frumusetea esentei lor feminine. 
 
O carte despre echilibru si putere feminina, cu sfaturi practice pentru a atinge succesul in toate aspectele vietilor noastre, Esenta Feminina m-a ajutat sa ma regasesc in toate rolurile mele si sa inteleg unde excelez si unde mai am de lucrat. Theona nu numai ca identifica problemele cu care toate ne confruntam la un moment dat, dar ne ofera solutii practice si usor de pus in practica pentru a deveni adevarate femei de succes! A fost o incantare sa-i citesc noua carte, pe care am asteptat-o cu sufletul la gura! - Antonia Nita, speaker 
 
M-am lasat purtata de emotii, m-am lasat prinsa de sentimente, m-am alinat pe valurile legaturilor si a relatiilor, asa cum, cu sufletul deschis, Theona Balan ne invita sa experimentam, in cartea sa, Esenta feminina. Recunosc, ca am avut momente in care m-am gandit la standardele sociale si mi-am ocultat anumite aspecte ale mele. Am trait acele tensiuni ale ezitarii. Ce am invatat din asta? Ca avem nevoie si de contraste, caci altfel, nu am sti ceea ce ne place, ceea ce ne implineste, ceea ce ne defineste. Astfel, luam fiecare experienta, ca pe un lucru necesar evolutiei, asa cum este subliniat si in cartea Esenta Feminina. Cartea Esenta feminina, m-a facut sa ma decid definitiv sa ma manifest liber si te ivit si pe tine sa savurezi aceasta carte pe care Theona a scris-o cu atata iubire, sa ai curajul sa asimilezi informatiile cuprinse in ea si sa te manifesti in toata stralucirea ta! - Beatrice Balteanu, expert fengshui  si yoga
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one