headerdesktop eng29mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile eng29mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Weekend English Books -20%-40%

siii

Transport la DOAR 4.99 lei!

Comanda acum!

Nu scuzelor! Puterea autodisciplinei

Nu scuzelor! Puterea autodisciplinei - Brian Tracy
Rasfoieste

Nu scuzelor! Puterea autodisciplinei

De ce unii oameni duc vieti mai fericite si realizarile lor sunt mai mari decat ale majoritatii? De ce au mai mult succes si care este cu adevarat "secretul succesului"?

Autodisciplina este cheia unei vieti marete si a succesului durabil. Dezvoltandu-si autodisciplina, Brian Tracy a consolidat afaceri de succes in training, consultanta, discursuri, scris, inregistrari si distributie. Programele sale audio si video, cartile, seminarele si programele sale de training s-au vandut in 54 de tari, fiind traduse in 36 de limbi. A oferit consultanta la mai bine de 1000 de companii si a instruit peste 5 milioane de oameni in seminare si dezbateri live. In fiecare din aceste cazuri, practica autodisciplinei a fost esentiala pentru succesul sau. Aceasta carte este ghidul dumneavoastra pas cu pas pentru a deveni o persoana remarcabila care este capabila de realizari remarcabile.

Autodisciplina este abilitatea de a face ceea ce trebuie sa faci, atunci cand trebuie sa o faci, fie ca ai chef sau nu. - Elbert Hubbard

Brian Tracy descrie cele 21 de aspecte din viata in care practicarea autodisciplinei este vitala pentru a va indeplini potentialul deplin si a realiza tot ce este posibil pentru dumneavoastra. Partea intai contine sapte capitole in care veti invata cum sa va descatusati din ce in ce mai mult potentialul personal practicand autodisciplina in fiecare aspect al vietii personale, incluzand stabilirea telurilor, construirea caracterului, asumarea responsabilitatii, dezvoltarea curajului si sustinerea fiecarui lucru pe care il faceti cu persistenta si hotarare.

In cea de-a doua parte veti afla de ce si cum este autodisciplina esentiala pentru a deveni un lider in domeniul in care activati, pentru a administra o afacere intr-un mod mai profitabil, pentru a face mai multe vanzari, investi mai inteligent si a va gestiona timpul pentru rezultate maxime. Apoi, in capitolele partii a treia veti invata cum sa practicati autodisciplina in ceea ce priveste fericirea, sanatatea, casnicia, copiii, prietenii, conditia fizica si linistea sufleteasca.

De ce unii oameni au mai mult succes decat altii? De ce unii oameni fac mai multi bani, duc vieti mai fericite si realizeaza mult mai mult in acelasi numar de ani decat marea majoritate? Care este adevaratul "secret al succesului"?

Prima regula a succesului este simpla: Gata cu scuzele! Fa-o sau nu - dar nu inventa scuze. Inceteaza sa-ti mai folosesti creierul incredibil ca sa nas- cocesti rationamente si justificari elaborate pentru lipsa ta de masuri. Fa ceva. Fa orice. Incepe! Repeta-ti: "daca e sa fie, depinde de mine!" Invinsii inventeaza scuze; invingatorii fac progrese. Acum, cum iti poti da tu seama daca scuza ta preferata este valida sau nu? E simplu. Uita-te in jur si intreaba-te: "Mai este cineva cu aceeasi scuza ca a mea, care are succes oricum?" Cand pui aceasta intrebare, daca esti sincer, va trebui sa recunosti ca exista mii si chiar milioane de oameni care au dus-o mult mai rau decat tine si care au ajuns sa faca lucruri minunate cu vietile lor. Iar ceea ce au facut mii sau milioane de oameni poti face si tu - daca incerci.

O calitate asupra careia majoritatea filosofilor, predicatorilor si expertilor sunt de acord este importanta autodisciplinei. Disciplina este ceea ce-ti trebuie ca sa rezisti in fata ispitei scuzelor. Autodisciplina este cheia unei vieti marete, iar fara ea, nu este posibil niciun succes durabil.

Aceasta carte este scrisa pentru femei si barbati ambitiosi, hotarati, care vor sa dobandeasca tot ce este posibil pentru ei in viata. Este scrisa pentru oameni "avizi" sa faca mai mult, sa aiba mai mult si sa fie mai mult decat au fost vreodata. Probabil ca cea mai importanta perspectiva dintre toate cu privire la succes este ca, pentru a realiza multe, trebuie sa devii o persoana diferita. Nu lucrurile materiale pe care le realizezi sau obtii sunt cele care conteaza atat de mult, pe cat este calitatea personei care trebuie sa devii pentru a izbuti cu mult peste medie. Dezvoltarea autodisciplinei este calea cea mai sigura pentru a face totul posibil pentru tine. Aceasta carte va fi ghidul tau pas cu pas pentru a deveni o persoana remarcabila care este capabila de realizari remarcabile.

Cel mai important principiu al succesului dintre toate a fost formulat de Elbert Hubbard, unul dintre cei mai prolifici scriitori din istoria americana, la inceputul secolului douazeci. El a spus: "Autodisciplina este abilitatea de a face ceea ce trebuie sa faci, atunci cand trebuie sa o faci, fie ca ai chef sau nu." Astfel, autodisciplina este cheia catre maretia personala. Este calitatea magica ce deschide toate usile pentru tine si face totul posibil. Cu autodisciplina, o persoana normala se poate ridica pe cat de departe si de repede o pot duce aptitudinile si inteligenta sa. Dar fara autodisciplina, o persoana care s-a bucurat in trecut de toate binecuvantarile mediului, educatiei si oportunitatilor rareori va depasi mediocritatea. Asa cum autodisciplina este cheia succesului, lipsa acesteia este cauza majora a esecului, frustrarii, randamentului scazut sau nefericirii in viata. Ne face sa inventam scuze si sa ne subapreciem. Cei mai mari doi dusmani ai succesului, ai fericirii si ai implinirii personale sunt Calea Rezistentei Minime si Factorul Expeditivitatii.

Calea Rezistentei Minime este ceea ce ii face pe oameni sa adopte calea usoara in aproape orice situatie. Ei cauta scurtaturi pentru tot. Ajung la munca in ultimul minut si pleaca la prima ocazie. Cauta scheme de imbogatire rapida si obtinerea cu usurinta a banilor. In timp, ei dezvolta obiceiul de a cauta mereu o cale mai usoara, mai rapida de a obtine lucrurile pe care le vor in loc sa faca ce e greu, insa necesar pentru dobandirea succesului adevarat.

Factorul Expeditivitatii, care este o extensie a legii rezistentei minime, este chiar mai nociv atunci cand ii conduce pe oameni la esec si randament scazut. Conform acestui principiu "Oamenii cauta invariabil cea mai rapida si mai usoara cale de a obtine lucrurile pe care le vor, chiar acum, preocupandu-se putin sau deloc in privinta consecintelor pe termen lung ale comportamentelor lor." Cu alte cuvinte, majoritatea oamenilor fac mai degraba ceea ce este rapid, distractiv si usor decat ceea ce este necesar pentru succes.

In fiecare zi si in fiecare minut al fiecarei zile, exista o batalie care se da in interiorul tau intre a face ce este corect, dificil si necesar (ca ingerul de pe un umar) si a face ceea ce este distractiv, usor si de mica valoare, sau complet lipsit de valoare (ca dracusorul de pe celalalt umar al tau). In fiecare minut al fiecarei zile, tu trebuie sa lupti si sa castigi aceasta batalie cu Factorul Expeditivitatii si sa rezisti atractiei Caii Rezistentei Minime daca iti doresti cu adevarat sa devii tot ceea ce esti capabil sa devii.

Alta definitie a autodisciplinei este stapanirea de sine. Succesul este posibil doar cand iti poti stapani propriile emotii, pofte si inclinatii. Persoanele carora le lipseste abilitatea de a-si stapani poftele devin slabe si imorale, dar si inconsecvente din alte puncte de vedere. Autodisciplina poate fi totodata definita ca autocontrol. Abilitatea de a te controla pe tine si actiunile tale, de a controla ceea ce spui si faci si de a te asigura ca purtarile tale coincid cu telurile si obiectivele tale pe termen lung este atributul unei persoane superioare. Disciplina a fost definita ca negare de sine. Asta necesita ca tu sa-ti negi placerile nevinovate, tentatiile care duc atat de multi oameni pe cai gresite si, in schimb, sa te autodisciplinezi ca sa faci numai acele lucruri care sunt corecte pe termen lung si adecvate momentului. Autodisciplina necesita gratificare intarziata, abilitatea de a amana satisfactia pe termen scurt pentru a te bucura de recompense mai mari pe termen lung.

Pentru a fi inteleasa mai usor, aceasta carte este impartita in trei sectiuni. Partea intai este intitulata "Autodisciplina si succesul personal". In aceste sapte capitole, vei invata cum sa-ti descatusezi din ce in ce mai mult potentialul personal practicand autodisciplina in fiecare aspect al vietii tale personale, incluzand stabilirea telurilor, construirea caracterului, asumarea responsabilitatii, dezvoltarea curajului si sustinerea fiecarui lucru pe care il faci cu persistenta si hotarare.


Fragment din cartea "Nu scuzelor! Puterea autodisciplinei", de Brian Tracy

"Succesul sau esecul in afaceri
Mii de companii falimentare sau insolvente au fost analizate de-a lungul anilor pentru a se stabili de ce au esuat. Dupa ce au fost sortate si studiate toate datele, practic fiecare esec in afacere s-a rezumat la un motiv: "vanzari scazute". In opozitie, de fiecare data cand o afacere reusea, crescand, aducand profitabilitate, crescandu-si actiunile si oferind oportunitate din ce in ce mai multor oameni, motivul se rezuma la un singur factor: "vanzari ridicate". Restul era secundar.
Aproape tot ce faci intr-o afacere fie creste, fie descreste vanzarile. Totul fie ajuta, fie dauneaza. Totul fie atrage, fie pastreaza mai multi clienti - sau ii indeparteaza. Totul conteaza cand vine vorba de vanzari.

Disciplina de a genera vanzari
Fie ca esti un reprezentant de vanzari, fie ca ai propria afacere, ai nevoie de autodisciplina pentru a te focaliza si concentra pe generarea vanzarilor in fiecare ora a fiecarei zile de afacere.
Un grup de cercetatori a intervievat mai multe sute de directori executivi si proprietari de afaceri si i-a intrebat: "Cat de importante sunt vanzarile si marketingul pentru afacerea ta?"
Fara exceptie, toti au raspuns: "Vanzarile si marketingul sunt absolut esentiale pentru supravietuirea si dezvoltarea noastra."
Cercetatorii au coordonat apoi un studiu in timp real al acelorasi proprietari de afaceri si directori
executivi, urmarindu-i si urmarind felul in care foloseau timpul pe parcursul unei luni. La sfarsitul acelei perioade, ei si-au facut calculele si au stabilit ca proprietarul unei afaceri sau directorul executiv obisnuit - care afirma ca vanzarile sunt "absolut esentiale" supravietuirii si dezvoltarii - aloca doar 11 la suta din timpul sau vanzarilor si marketingului. Timpul ramas era consumat cu intalnirile, discutiile, administrarea actelor, munca administrativa, pranzurile si o diversitate de alte activitati care nu contribuiau cu nimic la generarea vanzarilor. Daca esti un manager de vanzari sau proprietarul unei afaceri, trebuie sa te autodisciplinezi sa iti focalizezi cea mai mare parte a timpului tau si a atentiei in a-i face pe reprezentantii tai de vanzari sa genereze vanzarile de care depinde compania ta. Trebuie sa petreci 75 la suta din timpul tau muncind cu reprezentantii tai de vanzari si insotindu-i cand iti viziteaza clientii pentru a face prezentari si vanzari. Administreaza-ti actele inainte sau dupa program, dar in timpul orelor de munca, atunci cand clientii sunt disponibili pentru intalniri, ar trebui sa te dedici in totalitate generarii de vanzari."
Citeste mai mult

-20%

PRP: 44.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

35.20Lei

35.20Lei

44.00 Lei

Primesti 35 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

De ce unii oameni duc vieti mai fericite si realizarile lor sunt mai mari decat ale majoritatii? De ce au mai mult succes si care este cu adevarat "secretul succesului"?

Autodisciplina este cheia unei vieti marete si a succesului durabil. Dezvoltandu-si autodisciplina, Brian Tracy a consolidat afaceri de succes in training, consultanta, discursuri, scris, inregistrari si distributie. Programele sale audio si video, cartile, seminarele si programele sale de training s-au vandut in 54 de tari, fiind traduse in 36 de limbi. A oferit consultanta la mai bine de 1000 de companii si a instruit peste 5 milioane de oameni in seminare si dezbateri live. In fiecare din aceste cazuri, practica autodisciplinei a fost esentiala pentru succesul sau. Aceasta carte este ghidul dumneavoastra pas cu pas pentru a deveni o persoana remarcabila care este capabila de realizari remarcabile.

Autodisciplina este abilitatea de a face ceea ce trebuie sa faci, atunci cand trebuie sa o faci, fie ca ai chef sau nu. - Elbert Hubbard

Brian Tracy descrie cele 21 de aspecte din viata in care practicarea autodisciplinei este vitala pentru a va indeplini potentialul deplin si a realiza tot ce este posibil pentru dumneavoastra. Partea intai contine sapte capitole in care veti invata cum sa va descatusati din ce in ce mai mult potentialul personal practicand autodisciplina in fiecare aspect al vietii personale, incluzand stabilirea telurilor, construirea caracterului, asumarea responsabilitatii, dezvoltarea curajului si sustinerea fiecarui lucru pe care il faceti cu persistenta si hotarare.

In cea de-a doua parte veti afla de ce si cum este autodisciplina esentiala pentru a deveni un lider in domeniul in care activati, pentru a administra o afacere intr-un mod mai profitabil, pentru a face mai multe vanzari, investi mai inteligent si a va gestiona timpul pentru rezultate maxime. Apoi, in capitolele partii a treia veti invata cum sa practicati autodisciplina in ceea ce priveste fericirea, sanatatea, casnicia, copiii, prietenii, conditia fizica si linistea sufleteasca.

De ce unii oameni au mai mult succes decat altii? De ce unii oameni fac mai multi bani, duc vieti mai fericite si realizeaza mult mai mult in acelasi numar de ani decat marea majoritate? Care este adevaratul "secret al succesului"?

Prima regula a succesului este simpla: Gata cu scuzele! Fa-o sau nu - dar nu inventa scuze. Inceteaza sa-ti mai folosesti creierul incredibil ca sa nas- cocesti rationamente si justificari elaborate pentru lipsa ta de masuri. Fa ceva. Fa orice. Incepe! Repeta-ti: "daca e sa fie, depinde de mine!" Invinsii inventeaza scuze; invingatorii fac progrese. Acum, cum iti poti da tu seama daca scuza ta preferata este valida sau nu? E simplu. Uita-te in jur si intreaba-te: "Mai este cineva cu aceeasi scuza ca a mea, care are succes oricum?" Cand pui aceasta intrebare, daca esti sincer, va trebui sa recunosti ca exista mii si chiar milioane de oameni care au dus-o mult mai rau decat tine si care au ajuns sa faca lucruri minunate cu vietile lor. Iar ceea ce au facut mii sau milioane de oameni poti face si tu - daca incerci.

O calitate asupra careia majoritatea filosofilor, predicatorilor si expertilor sunt de acord este importanta autodisciplinei. Disciplina este ceea ce-ti trebuie ca sa rezisti in fata ispitei scuzelor. Autodisciplina este cheia unei vieti marete, iar fara ea, nu este posibil niciun succes durabil.

Aceasta carte este scrisa pentru femei si barbati ambitiosi, hotarati, care vor sa dobandeasca tot ce este posibil pentru ei in viata. Este scrisa pentru oameni "avizi" sa faca mai mult, sa aiba mai mult si sa fie mai mult decat au fost vreodata. Probabil ca cea mai importanta perspectiva dintre toate cu privire la succes este ca, pentru a realiza multe, trebuie sa devii o persoana diferita. Nu lucrurile materiale pe care le realizezi sau obtii sunt cele care conteaza atat de mult, pe cat este calitatea personei care trebuie sa devii pentru a izbuti cu mult peste medie. Dezvoltarea autodisciplinei este calea cea mai sigura pentru a face totul posibil pentru tine. Aceasta carte va fi ghidul tau pas cu pas pentru a deveni o persoana remarcabila care este capabila de realizari remarcabile.

Cel mai important principiu al succesului dintre toate a fost formulat de Elbert Hubbard, unul dintre cei mai prolifici scriitori din istoria americana, la inceputul secolului douazeci. El a spus: "Autodisciplina este abilitatea de a face ceea ce trebuie sa faci, atunci cand trebuie sa o faci, fie ca ai chef sau nu." Astfel, autodisciplina este cheia catre maretia personala. Este calitatea magica ce deschide toate usile pentru tine si face totul posibil. Cu autodisciplina, o persoana normala se poate ridica pe cat de departe si de repede o pot duce aptitudinile si inteligenta sa. Dar fara autodisciplina, o persoana care s-a bucurat in trecut de toate binecuvantarile mediului, educatiei si oportunitatilor rareori va depasi mediocritatea. Asa cum autodisciplina este cheia succesului, lipsa acesteia este cauza majora a esecului, frustrarii, randamentului scazut sau nefericirii in viata. Ne face sa inventam scuze si sa ne subapreciem. Cei mai mari doi dusmani ai succesului, ai fericirii si ai implinirii personale sunt Calea Rezistentei Minime si Factorul Expeditivitatii.

Calea Rezistentei Minime este ceea ce ii face pe oameni sa adopte calea usoara in aproape orice situatie. Ei cauta scurtaturi pentru tot. Ajung la munca in ultimul minut si pleaca la prima ocazie. Cauta scheme de imbogatire rapida si obtinerea cu usurinta a banilor. In timp, ei dezvolta obiceiul de a cauta mereu o cale mai usoara, mai rapida de a obtine lucrurile pe care le vor in loc sa faca ce e greu, insa necesar pentru dobandirea succesului adevarat.

Factorul Expeditivitatii, care este o extensie a legii rezistentei minime, este chiar mai nociv atunci cand ii conduce pe oameni la esec si randament scazut. Conform acestui principiu "Oamenii cauta invariabil cea mai rapida si mai usoara cale de a obtine lucrurile pe care le vor, chiar acum, preocupandu-se putin sau deloc in privinta consecintelor pe termen lung ale comportamentelor lor." Cu alte cuvinte, majoritatea oamenilor fac mai degraba ceea ce este rapid, distractiv si usor decat ceea ce este necesar pentru succes.

In fiecare zi si in fiecare minut al fiecarei zile, exista o batalie care se da in interiorul tau intre a face ce este corect, dificil si necesar (ca ingerul de pe un umar) si a face ceea ce este distractiv, usor si de mica valoare, sau complet lipsit de valoare (ca dracusorul de pe celalalt umar al tau). In fiecare minut al fiecarei zile, tu trebuie sa lupti si sa castigi aceasta batalie cu Factorul Expeditivitatii si sa rezisti atractiei Caii Rezistentei Minime daca iti doresti cu adevarat sa devii tot ceea ce esti capabil sa devii.

Alta definitie a autodisciplinei este stapanirea de sine. Succesul este posibil doar cand iti poti stapani propriile emotii, pofte si inclinatii. Persoanele carora le lipseste abilitatea de a-si stapani poftele devin slabe si imorale, dar si inconsecvente din alte puncte de vedere. Autodisciplina poate fi totodata definita ca autocontrol. Abilitatea de a te controla pe tine si actiunile tale, de a controla ceea ce spui si faci si de a te asigura ca purtarile tale coincid cu telurile si obiectivele tale pe termen lung este atributul unei persoane superioare. Disciplina a fost definita ca negare de sine. Asta necesita ca tu sa-ti negi placerile nevinovate, tentatiile care duc atat de multi oameni pe cai gresite si, in schimb, sa te autodisciplinezi ca sa faci numai acele lucruri care sunt corecte pe termen lung si adecvate momentului. Autodisciplina necesita gratificare intarziata, abilitatea de a amana satisfactia pe termen scurt pentru a te bucura de recompense mai mari pe termen lung.

Pentru a fi inteleasa mai usor, aceasta carte este impartita in trei sectiuni. Partea intai este intitulata "Autodisciplina si succesul personal". In aceste sapte capitole, vei invata cum sa-ti descatusezi din ce in ce mai mult potentialul personal practicand autodisciplina in fiecare aspect al vietii tale personale, incluzand stabilirea telurilor, construirea caracterului, asumarea responsabilitatii, dezvoltarea curajului si sustinerea fiecarui lucru pe care il faci cu persistenta si hotarare.


Fragment din cartea "Nu scuzelor! Puterea autodisciplinei", de Brian Tracy

"Succesul sau esecul in afaceri
Mii de companii falimentare sau insolvente au fost analizate de-a lungul anilor pentru a se stabili de ce au esuat. Dupa ce au fost sortate si studiate toate datele, practic fiecare esec in afacere s-a rezumat la un motiv: "vanzari scazute". In opozitie, de fiecare data cand o afacere reusea, crescand, aducand profitabilitate, crescandu-si actiunile si oferind oportunitate din ce in ce mai multor oameni, motivul se rezuma la un singur factor: "vanzari ridicate". Restul era secundar.
Aproape tot ce faci intr-o afacere fie creste, fie descreste vanzarile. Totul fie ajuta, fie dauneaza. Totul fie atrage, fie pastreaza mai multi clienti - sau ii indeparteaza. Totul conteaza cand vine vorba de vanzari.

Disciplina de a genera vanzari
Fie ca esti un reprezentant de vanzari, fie ca ai propria afacere, ai nevoie de autodisciplina pentru a te focaliza si concentra pe generarea vanzarilor in fiecare ora a fiecarei zile de afacere.
Un grup de cercetatori a intervievat mai multe sute de directori executivi si proprietari de afaceri si i-a intrebat: "Cat de importante sunt vanzarile si marketingul pentru afacerea ta?"
Fara exceptie, toti au raspuns: "Vanzarile si marketingul sunt absolut esentiale pentru supravietuirea si dezvoltarea noastra."
Cercetatorii au coordonat apoi un studiu in timp real al acelorasi proprietari de afaceri si directori
executivi, urmarindu-i si urmarind felul in care foloseau timpul pe parcursul unei luni. La sfarsitul acelei perioade, ei si-au facut calculele si au stabilit ca proprietarul unei afaceri sau directorul executiv obisnuit - care afirma ca vanzarile sunt "absolut esentiale" supravietuirii si dezvoltarii - aloca doar 11 la suta din timpul sau vanzarilor si marketingului. Timpul ramas era consumat cu intalnirile, discutiile, administrarea actelor, munca administrativa, pranzurile si o diversitate de alte activitati care nu contribuiau cu nimic la generarea vanzarilor. Daca esti un manager de vanzari sau proprietarul unei afaceri, trebuie sa te autodisciplinezi sa iti focalizezi cea mai mare parte a timpului tau si a atentiei in a-i face pe reprezentantii tai de vanzari sa genereze vanzarile de care depinde compania ta. Trebuie sa petreci 75 la suta din timpul tau muncind cu reprezentantii tai de vanzari si insotindu-i cand iti viziteaza clientii pentru a face prezentari si vanzari. Administreaza-ti actele inainte sau dupa program, dar in timpul orelor de munca, atunci cand clientii sunt disponibili pentru intalniri, ar trebui sa te dedici in totalitate generarii de vanzari."
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Rating general al produsului

5 stele
3
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Rosianu Alina-Andreea 25/04/2020 22:43
green icon awesome check Achizitie verificata
Mie una chiar mi-a placut mult aceasta carte. Consider ca lumea chiar ar trebui sa inteleaga conceptele acestei carti si sa le aplice. O lectura buna, necesara. Recomand!
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Latescu Ana Maria 25/04/2020 11:13
green icon awesome check Achizitie verificata
Ideala pente cei care tind spre creșterea personală !
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Dogaru Gabriela 30/03/2020 19:23
green icon awesome check Achizitie verificata
O carte despre autodisciplina. Prin aceasta carte poti invata cum sa deti controlul asupra propriei vieti, cum sa iti gestionezi in mod eficace timpul. iti poti folosi timpul eficient sa iti atingi scopul mult dorit.
O carte care ne pune la treaba!
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Lisa Gheorghescu 20/03/2020 11:00
green icon awesome check Achizitie verificata
O carte pentru autodisciplina si pentru a face lucrurile mai putin placute sa fie placute.
Te vei simti foarte motivat dupa fiecare pagina.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

4 din 4 de rezultate

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one