Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Povesti si Jocuri de la Iepuras

-50% -20% -67% -45% -10%

Carti, Jocuri, Children's Books, Accesorii

Alege CADOUL cel mai coconas!
    Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.

    Pestele este, cu adevarat, una dintre vedetele bucatariei italiene. Poate fi fiert in aburi, cu zeama de lamaie si ulei de masline, poate fi amestecat intr-o salata simpla sau poate fi folosit in retete mai extravagante, cum ar fi delicioasele supe de peste. Poate fi servit ca antreu sau, din ce in ce mai mult, ca fel principal in locul carnii, atat acasa, cat si la restaurant. Toti acesti factori fac din peste piatra de temelie a asa-zisei diete mediteraneene, recomandata tot mai mult de catre nutritionisti pentru echilibrul ei si pentru beneficiile aduse sanatatii.
     Acest volum este o incursiune printre delicatesele Mediteranei pe care bucataria italiana le-a celebrat intotdeauna cu inspiratie si farmec.
     Fragment din cartea de retete:
 
    „SOMON CU CARTOFI SI OUA 
 
    Timp de preparare: 30 de minute. Timp de gatire: 7-8 minute. Dificultate: redusa
 
    4 Portii
  600 g somon, taiat in 4 fileuri
  500 g cartofi
  2 oua mari
  1 lingura (4 g) patrunjel verde tocat
  3 1/2 linguri (50 g) unt nesarat
  sare si piper dupa gust 
 
    Puneti ouale intr-o cratita si acoperiti-le cu apa. Lasati-le pe foc mare pana incep sa fiarba, apoi micsorati focul si mai tineti-le pe aragaz 8-10 minute. Scufundati-le imediat in apa rece pentru a opri procesul de fierbere si pentru a le curata mai usor. Decojiti ouale, apoi treceti-le printr-o sita fina. Puneti-le deoparte. Curatati cartofil si dati-le o forma rotunda cu diametrul de 2-3 cm. Fierbeti-i in apa clocotita cu sare timp de 5 minute. Condimentati somonul cu sare si piper. Topiti untul intr-o tigaie mare si, cand incepe sa sfaraie, puneti fileurile de peste si prajiti-le pe ambele parti. Transferati pestele intr-o cratita, adaugati cartofii si introduceti in cuptor la 180°C pentru 7-8 minute. Dupa ce ati scos pestele din cuptor, presarati peste fiecare portie ouale si patrunjelul inainte de a servi.”
Citeste mai mult

25.00Lei

25.00Lei

Primesti 25 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

    Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.

    Pestele este, cu adevarat, una dintre vedetele bucatariei italiene. Poate fi fiert in aburi, cu zeama de lamaie si ulei de masline, poate fi amestecat intr-o salata simpla sau poate fi folosit in retete mai extravagante, cum ar fi delicioasele supe de peste. Poate fi servit ca antreu sau, din ce in ce mai mult, ca fel principal in locul carnii, atat acasa, cat si la restaurant. Toti acesti factori fac din peste piatra de temelie a asa-zisei diete mediteraneene, recomandata tot mai mult de catre nutritionisti pentru echilibrul ei si pentru beneficiile aduse sanatatii.
     Acest volum este o incursiune printre delicatesele Mediteranei pe care bucataria italiana le-a celebrat intotdeauna cu inspiratie si farmec.
     Fragment din cartea de retete:
 
    „SOMON CU CARTOFI SI OUA 
 
    Timp de preparare: 30 de minute. Timp de gatire: 7-8 minute. Dificultate: redusa
 
    4 Portii
  600 g somon, taiat in 4 fileuri
  500 g cartofi
  2 oua mari
  1 lingura (4 g) patrunjel verde tocat
  3 1/2 linguri (50 g) unt nesarat
  sare si piper dupa gust 
 
    Puneti ouale intr-o cratita si acoperiti-le cu apa. Lasati-le pe foc mare pana incep sa fiarba, apoi micsorati focul si mai tineti-le pe aragaz 8-10 minute. Scufundati-le imediat in apa rece pentru a opri procesul de fierbere si pentru a le curata mai usor. Decojiti ouale, apoi treceti-le printr-o sita fina. Puneti-le deoparte. Curatati cartofil si dati-le o forma rotunda cu diametrul de 2-3 cm. Fierbeti-i in apa clocotita cu sare timp de 5 minute. Condimentati somonul cu sare si piper. Topiti untul intr-o tigaie mare si, cand incepe sa sfaraie, puneti fileurile de peste si prajiti-le pe ambele parti. Transferati pestele intr-o cratita, adaugati cartofii si introduceti in cuptor la 180°C pentru 7-8 minute. Dupa ce ati scos pestele din cuptor, presarati peste fiecare portie ouale si patrunjelul inainte de a servi.”
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

MarianaLupan2008 11/11/2020 22:37
Soțul meu consuma foarte des peste. Anumite probleme din tinerete, l-au "constrâns" sa adopte o dieta cu cât mai putina carne, asa ca pestele este la ordinea zilei. Aceasta carte ne-a, ajutat mult în a ne diversifica rețetele și a ne înveseli mesele.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

1 din 1 de rezultate

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one